iPad reparaties in Arnhem

LOGO-MyPhone-Arnhem

6 jaar geleden heb ik een zoon gekregen. Toen hij 4 was zag hij bij al zijn vriendjes waar hij ging spelen ipads. Hij was teleurgesteld dat hij er geen had. Dus je raad het al, toen hij 5 jaar werd vroeg hij voor zijn verjaardag een ipad. Zelf vond ik het geen goed idee aangezien een klein snel zo’n ding laat vallen. Hij was er heilig van overtuigd dat dit niet zo gebeuren. Nog geen 2 maanden verder had hij hem van de trap laten vallen. Ik was natuurlijk super boos en wist niet wat ik daarmee aan moest. Hij ging  niet meer aan en het hele scherm was gebarsten. Zelf kom ik uit Arnhem. Ik ging naar de stad om te kijken of hij nog gemaakt kon worden. Zo kwam ik bij Myphone in Arnhem terecht. Zij staan bekend om hun super goede ipad reparaties in Arnhem.

reparatie

Service die zij aanbieden

Zij staan bekend om de super goeie service die zij aanbieden voor ipad reparaties in Arnhem. Het personeel is super vriendelijk en als er iets mis is kun je altijd terug komen. Je krijgt namelijk ook garantie van een jaar. Mijn ipad is super goed gemaakt en mijn zoon is weer helemaal tevreden.